Gelieve u te registreren om uw app op het platform aan te melden. Dank om te bekijken dat uw app aan alle voorwaarden voldoet
De kost voor de publicatie van uw app op mHealthBelgium bedraagt 1.000 euro (excl. btw) per jaar. Leden van Agoria en/of beMedTech genieten 25% korting op die jaarlijkse bijdrage.
De bedrijven ontvangen een login en wachtwoord om hun applicatie in te dienen, om informatie over hun mobiele app te publiceren en om die informatie indien nodig bij te werken. Patiënten en zorgverleners worden geïnformeerd over de functionaliteit van de mobiele applicatie en hoe de app is ontworpen om de gezondheid van de patiënt te verbeteren in vergelijking met de zorgstandaard. Aarzel niet om de FAQ’s  te raadplegen voor meer informatie over het proces, de procedures en de voordelen van mHealthBelgium.
Wat je krijgt door je app te registreren bij mHealthBelgium:
– Zichtbaarheid naar patiënten en zorgverleners, die de verzekering krijgen dat de app die zij gebruiken of voorschrijven voldoet aan belangrijke overheids- en wettelijke eisen. Dit is een enorme differentiator met wat er op andere platforms te vinden is.
– Een professionele risicobeoordeling
– Een gemak om door de eisen van de overheid te gaan (en de gevraagde niveaus)
Nog geen account? Registreer hier
Close Menu