Deze applicatie bestaat niet in het Nederlands

AIRVIEW

Van ResMed

     

Downloads

Talen

Downloads

Beschrijving

AirView™ – een veilige en efficiënte toegang tot de behandeling van uw patiënten, eender waar en wanneer.

AirView is ResMeds veilige cloud-oplossing, voor het screenen, het vaststellen, en het beheren van de behandeling van uw patiënten die aan slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen of respiratoire insufficiënties leiden. Dankzij AirView kunt u snel en van op afstand toegang hebben tot de slaaptesten alsook de aanwezige informatie van de behandelingstoestellen. U kunt de informatie in alle veiligheid delen om in samenwerking de resultaten van de behandeling van de patiënten te optimaliseren.

De behandelingen beheren
Met Airview kunt u toezicht houden over patiënten onder verschillende behandelingen. De patiëntengegevens worden ontvangen en weergegeven in eenvoudig te lezen rapporten en dashboards.

Automatische en dagelijkse gegevensoverdracht
De ResMed-toestellen met draadloze connectiveit verzenden de statistieken over het toestel en de behandeling van de patiënten naar AirView, één uur na afloop van elke behandeling. Dankzij deze telemonitoring kunt u proactief reageren en de parameters van het behandelingstoestel van uw patiënten wijzigen. Als uw patiënt niet over een draadloos module beschikt , of als u gedetailleerde rapporten nodig heeft, kunt u de nodige data van op de SD-kaart downloaden.

Efficiënter patiëntenmanagement
Met de actiegroepen kunt u uw bestand met actieve patiënten evalueren en organiseren in beheersbare groepen. Elke groep is gebaseerd op specifieke criteria (bv. gebruiks- of behandelingsproblemen) en is in functie van het stadium van de behandeling (bv. starters of doorlopende opvolging). Eens u het probleem van de patiënt hebt opgelost (u hebt hem opgebeld, de parameters aangepast, enz.), kunt u de patiënt uit de groep verwijderen. Deze automatische filters laten u toe doeltreffend uw prioriteiten te bepalen en zodoende meer patiënten te beheren.

Pathologie

  • Slaap(problemen)

Gebruikers

Functie

  • Alarmering & notificatie
  • Klinische monitoring op afstand
  • Ondersteuning van de behandeling

Meer info

  • De gegevens worden alleen in de EU opgeslagen
  • ISO 13485 gecertifieerd
  • Klachtenafhandelingssysteem: support.airview@ResMed.eu
  • Close Menu